O nama

Povijest obrta

Obiteljski obrt „Plastilak electronic“ osnovan je daleke 1982 od strane Franje Kuzmića kao osnivača i vlasnika.

Obrt je imao početnu djelatnost proizvodnu antena i opreme u elektronici i godinama je proizvodio antenske sustave koji su se u to vrijeme montirali na zgrade Narodne obrane, općine, policiju i druge važne ustanove. S vremenom smo proširili djelatnost na izradu, bojanje i sitotisak kutija u elektronici, pa smo tako surađivali sa svim većim proizvođačima elektronike u bivšoj Jugoslaviji.

Devedesetih godina smo odustali od mokrog lakiranja i uveli elektrostatsku plastifikaciju, koja je i danas poznata po kvaliteti, kako kod domaćih tako i stranih naših partnera.

Izgradnjom hale 2004 g. proširili smo djelatnost na izradu metalnih stolica i stolova za ugostiteljstvo, te raznoraznih metalnih konstrukcija.

Naš daljnji razvoj dogodio se kad smo počeli surađivati sa američkom firmom „Emerson“ na proizvodnji opreme i montaži data centara, pa smo tako oformili jedan mobilni tim koji vrši usluge montaže po cijelom svijetu.

Osobito smo ponosni što smo učestvovali u proizvodnji dijelova i montaži najvećeg data centra u Europi, a to je Facebookov data centar u Švedskom Laplandu (Luleä). Nakon toga smo učestvovali u mnogim projektima u Kataru, Saudijskoj Arabiji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj….

Posjedujemo razne stručnjake od inženjera strojarstva, certificiranih varioca, električara, montera svih vrsta, također imamo i certificiranu ekipu za montažu suho zidova (knauf sistem).

S obzirom da je vodstvo obrta preuzeo mlađi naraštaj obitelji Kuzmić, obrt ima budućnost i ubrzano ulažemo u daljnji rast i razvoj.

Reference

Garancija kvalitete
Brojni tečajevi i edukacije na koje šaljemo naše djelatnike, certifikati i diplome koje posjedujemo naša su garancija kvalitete. Najponosniji smo na odrađene velike i male projekte koji su sami po sebi odraz našeg rada i prepoznatljivosti. Prepoznati smo od naših kupaca kao tvrtka koja pruža vrhunsku kvalitetu usluge i proizvoda, pa smo tako jedina ovlaštena plastifikacija u Hrvatskoj za plastificiranje dijelova za firmu BOBST.
Kontaktirajte nas
cross